24

UPDATE : Pozele sunt pe blog, la sectiunea Galerie Foto!

Buni si mai putin buni … dar sunt ai mei … 24 de ani.

Pe 11 septembrie 1985 faceam pentru prima data ochi.

Sunt nascut in aceeasi zi cu Adriana Saftoiu si cu mama lui Bogdan Buburuz.

La 16 ani, in ziua in care imi pregateam petrecerea, mass-media avea ratinguri record o data cu evenimentele de peste ocean.

La 18 ani, majoratul l-am tinut intr-o zi de duminica, iar luni, in prima zi de scoala, aproximativ 40 invitati ne-am dus la liceu dupa aproximativ 10 ore de petrecere.

La 21 de ani mi-am sarbatorit prima zi de nastere impreuna cu presa … monitorul si Radio Cluj.

La 22 de ani petrecerea a fost si mai mare …

La 23 de ani am dat drumul petrecerilor tematice … A fost randul anilor 90, cu Coco Jambo si Genius si tot ce a fost in voga pe vremea respectiva si nu numai … Au fost cam 60 de invitati si primul club inchiriat exclusiv pentru petrecere … Totul m-a costat aproximativ 650 de lei.

Acum, la 24 de ani, bugetul a mai crescut putin in ciuda crizei si a disponibilizarii de la Prima (vezi intrarea de mai jos). La fel si lista cu invitati. Petrecerea va avea loc maine (12 septembrie) … iar cheful se vrea a fi cel mai misto bal mascat organizat vreodata, mai ales ca e marca daiszler.ro. Poze de la chef vor fi incarcate pe blog duminica (13 septembrie)

Iar raspunsul la eterna intrebare “De ce?” este : as fi putut sa invit 20 de prieteni apropiati si sa le fac un rand de bere (poate doua/trei), sa se lase eventual cu o betie crunta … dar n-ar fi fost absolut nimic special. Asa … macar lumea vorbeste de petrecere si pregatirile sunt in toi. Pentru ca se vrea ceva special … Pentru ca asta a fost mereu dorinta mea : sa fiu inconjurat de toti prietenii care-mi zambesc … si este un lucru de care in mod cert nu duc lipsa : prieteni buni …

Asa ca pe viitor, daca sunteti in pana de idei si aveti un buget limitat, insa vreti sa va bucurati de o petrecere mai mult decat rezonabila … dati un semn pe blog … Sigur voi veni cu cateva idei sau sfaturi …

BONUS daiszler.ro … In continuare, cel mai frumos cadou primit vreodata de ziua mea … ๐Ÿ™‚

6 thoughts on “24”

  1. Salut!
    Am primit scuzele, nu prea stiu la ce folosesc ๐Ÿ˜€ Inca mai dau peste articole de pe vremea aia, pornite de aticolul tau, cum ca facem pe smecherul si de aia nu vorbeam cu presa.. Inclusiv ca incercam sa imi fac publicitate (!!!!!!0 nedand interviuri… Aveam o problema mult mai grava atunci, foarte personala, pe langa care treaba asta cu dat interviurile era un fleac. Si chiar ma gandeam, totusi, sa tin naibii conferinta aia de presa. N-am mai tinut-o din cauza articolului tau. Eu cred in contnuare ca esti un tip simpatic… Dar daca nu te grabeai sa publci si mai aveai rabdare 48 de ore, cum te rugasem, chiar iti iesea de un material barosan.. Las’ ca ne vedem la lansarea cartii, este acolo toata povestea si toate explicatiile, inclusiv de ce n-am tinut conferinte de presa… Da’ am o dilema, am ajuns la peste 200.000 de cuvinte si inca n-am terminat. Se mai citesc carti de peste 400 de pagini?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.