Adevaratii castigatori ai campaniei electorale

Nu este foarte greu de intiuit cine are cel mai mult de castigat de pe urma campaniei electorale derulate la noi in tara. Si daca sunteti de parere ca ma refer la noi, la poporul roman, va inselati amarnic. Nu doar ca nu vom castiga mai nimic de pe urma alegerii de pe 22 noiembrie, dar de la o vreme incoace am impresia ca pierdem din ce in ce mai mult. Fara doar si poate, cei mai castigati de pe urma campaniei electorale de la noi din tara sunt … CHINEZII.

Pentru ca toate lucrurile sunt pana la urma urmei MADE IN CHINA.  Pai la cate brichete, brelocuri, baloane, geci, sepci, veste reflectorizante si alte produse de campanie s-au pus in circulatie, spuneti-mi sincer daca aveti voi vreun alt castigator real. Explicatia e logica : se fac comenzile in Asia, acolo se fac angajari, se munceste, se investeste in aparatura de produs brichete sau baloane, ori in croitoresele care muncesc de zor la vestele cu mesaje electorale bla bla… Nu degeaba China are economia cu cea mai mare crestere globala din ultimii 2 ani. Oamenii aia s-au bagat in toate campaniile electorale din lume.

5 thoughts on “Adevaratii castigatori ai campaniei electorale”

  1. @ vivasport : Cu cine votezi tu chiar nu conteaza. Cum nu conteaza si cu cine votez eu. Ca vorba aia … ca votezi, ca nu votezi, tot cine trebuie iese! Numa’ bine!

  2. vestele cu mesaje electorale – vestele se fac in china, mesajele se imprima la noi, aia e clar, dar tot cu materiale chinezesti si cu aparatura chinezeasca, aia e clar, numa ca aici mai muncesc 5-10 romani: la design, concept, imprimat, hamaluit stanga dreapta vestele… in fine, ai dreptate, dar totusi, eu cu cine votez?

  3. Ahahahahaha macar de ar fi asa cum zici, de ar lua comanda la toate porcariile alea din China, insa comenzile sunt facute la firme prietene, la costuri de Romania nu de China, in alte cuvinte calitate de cacat la preturi ridicate.
    Insa Andy draga nu fi abatut, voteaza-l pe Crin, pune unul de-a tau (adica un neamt:P) prim ministru, MOAMA ce zi frumoasa ar fi aceea, cand Romania nu va mai fi condusa de romani:))….putem doar sa speram. Te salut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.