Caut 10 clujeni pentru o misiune specială

Cam așa sună anunțul următorului proiect. Am spus că dacă tot apare și daiszler.ro pe lista blogurilor din Primăria Cluj-Napoca trebuie să fac și eu ceva pentru orașul care m-a crescut. Așa că … acum caut 10 persoane cu o activitate simțitoare în mediul online, 10 persoane care cunosc și iubesc orașul ăsta cel puțin la fel de mult ca mine.

Cei 10 pot să fie bloggeri, dar din  acea categorie care scrie din când în când și despre Cluj, despre cum crește sau cum scade, despre nou și bun, despre slab și vechi … în fine, ați înțeles idea. Pot să fie doar foarte activi pe Facebook în așa fel încât să transmită tuturor prietenilor din liste frumusețile Clujului (și aici nu mă refer doar la fetele de pe stradă), mai degrabă un fel de I love Cluj 🙂 … în fine, oameni care prin activitatea lor online aduc un plus de vizibilitate Clujului.

Iar proiectul următor se vrea a fi un film în care ei să fie incluși. Însă până atunci aștept recomandări. Spuneți-mi voi cine ar trebui să fie cei 10 care reprezintă Clujul în online?

8 thoughts on “Caut 10 clujeni pentru o misiune specială”

  1. Hei. Imi poti spune te rog, unde anume sa intreb la primarie pentru aceasta lista a blogurilor?

    merci mult 🙂

    1. @Andra : Salut, lista e disponibilă chiar pe treptele Primăriei Cluj-Napoca, nu cea veche, clădirea nouă, acolo unde se plătesc amenzile de parcare 🙂 în spatele parcării

  2. Pingback: Să TIFF-aci mare revine : daiszler.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.