Ce aș vrea să văd la TEDxCluj 2010?

Sincer, nu ştiu, dar mă duc la TEDxCluj. Pentru că pare un eveniment pe care nu ar fi bine să-l ratez. Pentru că vor veni o serie de personaje unul mai interesant decât altul, care vor vorbi mulţimii despre experienţele lor de viaţă, despre ţeluri, despre drumuri de urmat, despre sfaturi care trebuie ratate, despre visurile din copilărie şi crunta realitate care nu te-a lăsat să le pui în practică. Astea sunt şi motivele care mă vor duce la TEDxCluj pe 12 noiembrie la City Plaza.

De fapt, să fiu sincer, sunt trei motive, că atâtea cuprinde lista mea : Adi Hădean, Cristian Gog şi Daniel David, în orice ordine vreţi voi. Deocamdată, cei trei formează line-up-ul meu la ediţia din 2010 a sesiunii TEDxCluj. Pe Hădean vreau să-l cunosc de multă vreme, el fiind unul dintre cei mai cunoscuţi bucătari/bloggeri din ţară. La Cristian Gog mi-a plăcut mult descrierea pe care i-au făcut-o organizatorii. Cică el creează coicidenţe în favoarea sa. Iar pe Daniel David aş vrea să-l cunosc pentru că … mă rog … pentru că e Daniel David, nici nu ştiu cu care parte din CV-u-i impresionant să încep.

Dar, lăsând la o parte lista speakerilor grei, mă duc la TEDxCluj pentru speakerii locali.

Pentru toate acestea cred că TEDxCluj 2010 nu ar trebui ratat. Mai multe detalii găsiţi aici.

3 thoughts on “Ce aș vrea să văd la TEDxCluj 2010?”

  1. @ gigikent : Cred că 170 înseamnă şi ceva masă pe acolo, vreo 15 cafele de căciulă, plus că locaţia în sine impune nişte costuri destul de ridicate. De cealaltă parte, cred că dacă dai 20 de lei pe un film de 2 ore, o zi întreagă de oameni interesanţi merită de vreo 9 ori atâta… şi să stai în casă după aia ca să îţi înmagazinezi cunoştiinţele 🙂

  2. cu tot respectul pentru organizatori-pentru că-i mai uşor să critici decît să pui umărul – niciunul dintre speakeri nu-i atîta fiţoşenie încît să refuze o întîlnire la cafea,dezemplu.
    atunci,de ce 170 lei?

  3. Pingback: Tweets that mention daiszler.ro » Ce aș vrea să văd la TEDxCluj 2010? -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.