Dar ce face Liviu Alexa e moral?

Că legal sigur e … E o vânătoare de vrăjitoare pe toate fronturile în Cluj-Napoca. Nici o zi nu trece fără ca Citynews să-și țină cititorii informați cu privire la mersul lucrurilor în cazul magistraților de la Curtea de Apel Cluj. Cei cu presiunile, cu telefoanele interceptate bla bla …

UPDATE : Ca să înțeleagă tot poporul … Citynews scuipă de vreo două săptămâni pe justiția clujeană prin materiale de doi lei. Motivul îl constituie un presupus mandat de ascultare telefonică pe aparatul deținut de Liviu Alexa, patronul Citynews. El susține că totul a început în momentul în care el a vrut să demaște un șantaj între doi magistrați clujeni, despre care nu a prezentat încă nici o probă. Ca răzbunare, unul dintre magistrații din presupusa anchetă de demascare a cerut ca telefonul lui Alexa să fie ascultat. Fapt încă nedemonstrat, deși în nenumărate rânduri oficiul de presă al Curții de Apel a atenționat că datele care apar în materialele publicate de Citynews nu sunt în mare parte adevărate.

Sunt mulți printre voi aceia care spun că e deja o bătaie de joc ce face Liviu Alexa cu justiția clujeană, însă nimeni nu spune nimic public. Așa că vă întreb eu. Că l-au ascultat sau nu, că e suspect/martor sau orice altceva poate fi, e moral ce face Liviu Alexa cu magistrații clujeni? Cum le spală el rufele prin presă se numește anchetă jurnalistică?

Dacă te ascultă, de ce nu-i trimiți și tu în analele istoriei?

Că și presiunea asta e cu două tăișuri. De ce nu se duce și el liniștit în instanță să-și facă dreptate și să se judece cu oamenii cu mandatul? Să-mi explice cineva CARE E INTERESUL PUBLIC ÎN TOATĂ CHESTIA ASTA???

3 thoughts on “Dar ce face Liviu Alexa e moral?”

  1. e profund imoral si el stie asta. O stie toata presa clujeana si partidele dar cum are trust nu are nimeni curaj sa zica adevarul. Ce a facut el in acest caz este o chestie murdara. Se vede de la o posta. Pacat ca multi jurnalisti, printre care si deontoloaga Codruta Simina, pentru un pumn de bani se coboara la asa ceva. Fata asta nu mai are un dram de credibilitate.
    Felicitari ca ai avut curajul sa pui asa post, la toti le e frica de reactia lui Alexa, de injuraturile de birjar ale lui. Atata stie cand i se zice adevarul. Sa injure! Asta e omul!

    Hai Alexa da-i drumul la potop!

  2. Nu e normal, nu e corect, nu e fair play si seamana izbitor cu ce a facut si inca mai face man la gazeta. ca o numim “defect profesional” dobandit de pe vremea cand alexa cu devotament muncitoresc scria pentru liviu man sau ca e doar o mostra a caracterului omului care in momentul de fata pretinde ca face si drege in presa clujeana. alexa ar trebui sa lasa vendetele personale pentru timpul liber si sa nu ne agaseze constant cu anchete de doi lei. replica ar putea veni extrem de usor: nu mai citi citynews. nu, pentru ca trebuie sa recunosc ca sunt si materiale bune si unele pe care nu le pot gasi pe ziua de cluj, de exemplu. ori, ca om care doreste sa fie informat, trebuie sa acesez toate sursele posibile. oricum, alexa ar trebui sasi vada de treaba, sasi conduca biznisurile si sa lase ziaristii adevarati, aia angajati la ziarele lui sa vorbeasca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.