De ziua mea am primit trei cărți și multă voie bună

  • by

Oamenii aduc zâmbetele pe buzele oamenilor. Ei îți dau uneori puterea să visezi și tot ei îți redau, atunci când te aștepți mai puțin, speranța în tot ce e mai frumos pe lume. Cei cu adevărat speciali te fac să vezi acolo unde nu te-ai mai uitat până atunci și să vrei să le aduci la rândul tău zâmbetul pe buze. Și de ziua mea am fost înconjurat de oameni speciali, de oameni ALTFEL. A fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit în ultima vreme, cel pe care mi l-am dorit însă mereu.

Iar cei de la BookLand mi-au adus zâmbetul pe buze, prin cele trei cărți pe care mi le-au oferit și pe care am hotărât să vi le fac cadou. Prima și-a găsit deja loc în biblioteca unei persoane foarte dragi care mă face să zâmbesc în fiecare zi, dar au mai rămas două de oferit oamenilor ALTFEL.

Duminica trecută, pe 11 septembrie, n-am avut motive de supărare. A fost o zi cu soare, chiar dacă a început la lumina lunii 🙂 Pentru că în fiecare an de 11 septembrie îmi aniversez prietenii și oamenii apropiați mie, iar ei sunt tot mai mulți de la an la an, în acest an le-am închiriat un autocar. Ca să se vadă câți sunt și să înțeleagă că sunt importanți pentru mine, fiecare în felul propriu.

Iar la vederea lor, a celor peste 50 de invitați, nu mi-a venit să cred cât sunt de importanți toți pentru mine, fiecare în felul său.

Petrecerea a avut loc la terasa Roata din Făget, fosta terasă Hit Făget, iar până acolo transportul a fost asigurat de un autocar de 48 de locuri și de aproximativ cinci sau șase mașini.

A fost o seară de proiecție cu toate filmele ALTFEL, cu surprize la tot pasul, pentru mine dar și pentru ei, cu o temperatură care a fost mai mică decât m-am așteptat, dar cu temerari care le-au înfruntat pentru a-mi aduce zâmbetul pe buze. Și mi l-au tot adus. Am zâmbit enorm și am realizat că sunt la un punct în viața mea în care totul pare plin de speranță și în care optimismul meu mă surprinde chiar și pe mine.

În curând voi urca și filmulețul care a rezultat în urma unei petreceri ALTFEL, cu voie bună și foc în miez de noapte, cu gulyaș la ceaun și proiecții felurite, cu oameni care au zâmbit ore în șir. Dar până atunci vă las cu două dintre filmulețele noi prezentate la petrecere.

Și nu uitați că anul ăsta va fi ALTFEL până la capăt, iar proiectele, pe care sper să le putem duce la bun sfârșit, la care lucrăm sunt din ce în ce mai multe și mai originale.

Iar celelalte două cărți le ofer cadou celor care postează în continuare întâmplările care le-au adus cele mai neașteptate zâmbete. Mulțumesc încă o dată BookLand, un proiect pe care l-am simțit ALTFEL!

A man

 

ALTFEL, the movie 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.