Fostul viceprimar, la un pas de-a pune mana abuziv pe o cabana

  • by

EXCLUSIV daiszler.ro : Un incident socant a spulberat linistea de azi dimineata (a se citi saptamana trecuta) din urbea adormita a Clujului. Fostul viceprimar de pe Somes, Adi Popa, a fost la un pas de-a pune mana ilegal pe un imobil situat in Valea Ierii, in dauna unui alt Adi Popa, respectiv principalul APPC. Tambalaul s-a lasat cu amenintari in stil mafiot (NOT!), zgarieturi pe masini date la programul RABLA si reduceri de pret la magazinele second Tabita din intregul Cluj, care, auzind de isprava fostului grand al orasului, au scos rapid o linie vestimentara cu “Adi Popa nu-i cuminte, fura tot ce-i vine-n minte!”

Se arunca cu noroi din ambele parti. La un moment dat, lui Adi Popa de la monitorul i-a intrat niste noroi in ochi de la Hummerul vicelui, care a demarat in tromba, probabil in directia unui notar public pentru intabularea cabanei cu pricina. Dupa ce si-a mai revenit, mi-a expus in detaliu punctul lui de vedere. Am sa incerc sa vi-l prezint, pastrand totodata intacta si savuroasa semnatura care-i poarta numele lui Adi M. Popa, de la monitorul :

“Se facea ca intr-o dimineata suava de sfarsit de august, cand berzele isi ridicau tacticos aripile si adulmecau aerul in cautarea curentilor catre tarile calde, am ajuns domol la sediul redactiei, din Sigma Center, vechi simbol al Capitalismului visiniu care … “

Il intrerup abuziv, ca ma trecea la baie …

Dupa 5 minute isi reia povestea, cu aceeasi voce calma :

“Eram inconjurat de cele doua Andree ale redactiei, nimfele eterne, care imi coloreaza orice inceput de epopee. Asa ca asteptam ” (daca mai continui desfasurarea actiunii in ritmul asta ne prinde majorarea salarului minim pe economie promisa de Executiv.

Popa, colegul meu, astepta de la sursele sale o pereche de chei de la o cabana de N-spe mii de euro, ticsita cu un lux desavarsit, pitici de gradina si piscina de 80 mp cu tot cu SPA, maseuze tailandeze si altele, asezata de sfantul ei constructor taman in varful unui munte.

Asa se face ca sursa, protejata prin anonimat de noroiul intrat in ochii lui Popa, a lasat perechea de chei la portarul Sigmei Center, cladirea in care-si are biroul si fostul vice, mentionand pe o bucata de hartie – reciclata de Dorohoi Impex Export-Import – Transport Italia si Navodari – Inter Comp Serv Marketing Developer Strategy  SRL – ( reclama platita pe daiszler.ro) – ca e pentru Adi Popa, Sigma.

Asa ca, atunci cand la orizont si-a facut aparitia vicele la sacou si cu nasturele de sus de la camasa desfacut, portarul din Sigma, bata-l vina!  (surse neoficiale si neangajate vreodata la SRI zic ca e pe statul de plata al lui vicele’, care isi pregateste in surdina campania electorala pentru comuna ilfoveana unde e consilier Adi Minune), asadar portarul de la Sigma i-a inmanat vicelui cheile cabanei lui Adi Popa de la APPC, ca doar erau pe o mana.

REZUMAT :

Cineva, denumit mai sus sursa, chiar daca e neomologata, i-a lasat lui Adi Popa de la monitorul niste chei de la un imobil la portarul de la Sigma Center, trecand pe o foaie ca sunt pentru Adi Popa de la Sigma. Care, de fapt, sunt doi Adi Popa, vicele cu Hummer si ceva afaceri imobiliare, celalalt, colegul meu, cu overdraft din banca si o usoara durere de cap. Asa se face ca portarul, din greseala, i-a dat cheile cabanei colegului meu fostului viceprimar.

In cele din urma, problema a fost rezolvata cu o confruntare fata in fata a celor doi Popa. Pana la urma, fostul viceprimar i-a inapoiat cheile colegului meu, dupa ce l-a pus la raspunda pe indelete la o serie de intrebari precum : ce suprafata are cabana? unde este localizata? cum se poate ajunge la ea din Cluj? dar si daca sta cineva acolo in timpul saptamanii sau in sarbatorilor legale?

– textul de mai sus trebuie citit ca un pamflet usor de vara …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.