Greece Summer Trip, visul unui concediu de vară

Când stau să mă gândesc la ce am trăit, îmi vine încă să îmi clătesc ochii cu apă și să mă ciupesc, să mă asigur că nu visez. Greece Summer Trip a fost, pentru mine, concediul visat timp de doi ani, dorit dintotdeauna, și petrecut alături de o grămadă de oameni faini. A fost un vis devenit realitate, așa că am decis să nu mă opresc aici.

Nu vă povestesc nimic din excursie, decât că Grecia ne-a surprins la maximum pe toți, chiar dacă grecii sunt niște leneși și niște trântori care își merită soarta.

Foto by Radu Neag Photography & ALTFEL media

Vă spun doar că peste circa două săptămâni (încă o dată, sper eu) lansăm oficial Greece Summer Trip 2011 – Serialul în format HD, opt episoade de lungimi diferite (în funcție de filmări – care, apropo, sunt cam 70 de giga) produs în colaborare cu cei de la Trilulilu, care ne-au îmbrățișat proiectul de la bun început, sponsorizat până acum de cei de la Smailo România, care ne-au blindat cu două GPS-uri de ultimă generație, 2 minute prin Tudor Hossu care ne-a oferit cadou multe stickere ca să putem brandui mașinile excursiei (printre care și deja legendarul DAB 😀 )  …

Foto by Radu Neag Photography & ALTFEL media

 

Vă promit niște cadre excepționale, care să vă țină încă în atmosfera de vacanță, chiar dacă suntem toți pe la birouri și vă anunț că, împreună cu Radu Neag, lansăm în curând ALTFEL media (trebuie să ne gândim puțin la nume pentru că există o firmă din Cluj cu aceeași denumire), un produs menit să aducă zâmbete și atât. Vom oferi cadouri tuturor fanilor ALTFEL și celor care vor să regândească viața după criteriile noastre, soare, zâmbete și prieteni, criteriul cel mai important. Suntem convinși că am găsit elementul surpriză care dă savoare vieții și suntem gata să-l împărtășim tuturor.

Vă mai rog o singură chestie. Dacă v-a plăcut piesa de pe fundalul episodului pilot, disponibil mai jos, (Noah and the Whale – Five Years Time – credits by Universal Music) atunci haideți cu propuneri de piese pentru viitoarele opt episoade. Căutăm piese cunoscute sau necunoscute care să te ducă cu gândul la vară, soare și prieteni, amintiri ce durează o viață.

Nu ne vom opri niciodată, pentru că de acum NOI SUNTEM ALTFEL! 🙂 O viață plină de zâmbete la toată lumea ! (Puteți să ne like-uți pe link-ul ALTFEL!)

 

Greece Summer Trip – episod pilot

Vezi mai multe video din călătorii

4 thoughts on “Greece Summer Trip, visul unui concediu de vară”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.