Pentru că …

Speri și vei spera mereu la ceva mai bun. La următoarea ușă deschisă, la drumul de după următoarea curbă. La următorul zâmbet ștrengăresc oferit de o necunoscută, la cerul senin dintr-o zi banală, la un pahar de vin cald cu amici dați ușor uitării, la reîntâlnirea mirosului pe care ai vrea să-l simți mereu prin preajmă … pentru că e toamnă. Pentru că de data asta reîncepi să speri. Să speri la sentimentele de primăvară, la distracția din vară și la nostalgia iernii, la toate într-un anotimp nou : toamnă.

8 thoughts on “Pentru că …”

  1. @ all : scrie și omul ceva sincer și pac toată lumea sare :)) Giboane … tu să vezi numa’ indicatoarele către Cluj, să vii să-ți dau bună dispoziție 🙂

  2. Frumos, Daiszlere, mai proza (incredibil de) scurta iti lipsea de pe blog! Citind rindurile de mai sus, mi-am dat seama ca toamna e anotimpul abulicilor 😐 Noroc!

  3. andy, dragostea de iarna e rece , dragostea de primavara e astenica , dragostea de vara e …prea hot…cea de toamna le cuprinde pe toate!! :))

  4. @ Radu Neag : Eu nu prea scriu aşa, de obicei. Sunt mai pragmatic şi realist. Azi am simţit nevoia. Nu cred că e vorba de îndrăgostire, cel puţin nu încă. Tu scrii mult mai des chestii din astea, deci ar trebui să ştii mai bine 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.