Primarul Clujului le oferă elevilor olimpici bilete la circ. Mai puteți?

Comunicatul cu pricina a lăsat fără reacție presa docilă din Cluj-Napoca. Am încercat să găsesc și reacții în mediul online, însă tot degeaba …

“Prin astfel de modalități încercăm să le arătăm tinerilor noștri merituoși că efortul și performanțele lor sunt apreciate de către comunitate”, a declarat primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu. Au fost acordate peste 100 de bilete la circ, prețul unui bilet începând de la 25 de lei.

UPDATE : 15 elevi de la liceele clujene “Lucian Blaga” şi “Tiberiu Popoviciu” (de Informatică) au obţinut la Festivalul Internaţional de la San Remo trofeul pus în joc, după ce au realizat un scurt-metraj. Eu zic să meargă şi ei la circ.

Într-adevăr, biletele la circ erau chiar o necesitate a olimpicilor clujeni din clasele V-XII, pesemne mari amatori de circ.

Ce să facă ei cu laptopuri, cu cărți de limbi străine sau de diferite materiii din care ar putea să se pregăteacă mai bine pentru următoarele hopuri ale vieții? Ce să facă ei cu 25 de lei de căciulă pe timp de criză, atât cât valorează biletul acela la circ? De ce să organizați focus grupuri pentru elita Clujului, sau intrări gratuite la biblioteci, muzee când puteți să-i trimiteți la circ ?

Mulțumesc mărinimoasei primării clujene pentru acest gest extraordinar, vrednic de a fi urmat în toată țara.

PS : Chiar nu-l sfătuiește nimeni pe primarul focșănean în aceste privințe?

6 thoughts on “Primarul Clujului le oferă elevilor olimpici bilete la circ. Mai puteți?”

 1. eu sper sa prindem ziua in care Romania va mai exista doar in forma ei apatrida, si pe aici sa ramana doar cei care “pot”. Sa devin terorist chiar nu merita, in rest dictatura e la ei, ce altceva sa faci ? intr-o tara in care incoerenta e boala inevitabila a tarii??? …sa fugi cat vezi cu ochii!

 2. Eu inca sper ca n-a fost ideea lui. Mai mult decat atat… sa nici nu fi stiut de treaba asta. Nu ca n-ar fi loc de un teambuilding misto la circ 🙂

  Legat de reactia presei, cred ca doar ceva comentarii pe twitter au aparut, unul fiind din partea @Stiridecluj. Dar altfel ar merge un super reportaj din mijlocul delegatiei de olimpici la circ =))

  Apropo, bine ai venit pe twitter 😛

 3. “-păi, cu ăştia ce-i?
  -cică e olimpici
  -şi trebuie să le dăm ceva?
  -aşa se face..
  -îi trimitem la circ, că d-aia-s copii, să meargă la circ, eu aşa făceam când eram copil cu mucii-n gură, gata, îi trimitem la circ.. ce să mai.. bun! câţi olimpici?
  -o sută şi ceva..
  -cââât? ‘tu-le muma-n cur! noi băteam mingea, bă, nu stăteam toată ziua să ne jucăm pe calculator! “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.