Românii au talent

Show-uri precum Britain’s got talent sau America’s got talent nu ridică pretenţii în materie de deţinere a drepturilor de autor atunci când filmările lor sunt încărcate de către utilizatori anonimi pe site-uri precum Youtube ş.a. Mai mult, personal calificat verifică zilnic situaţia celor mai populare filmuleţe şi a celor mai urmăriţi protagonişti ai show-urilor pentru a profita de pe urma acestora.


În România, PRO TV S.A. ridică pretenţii de deţinere a drepturilor de autor pentru orice fragment al emisiunii Românii au talent încărcat pe Youtube. Mai mult, întreaga Românie are interzis la vizualizarea conţinutului emisiunii Românii au talent pe Youtube, graţie PRO TV S.A. Şi nu în ultimul rând, conţinutul este disponibil exclusiv pe site-ul emisiunii. Cea mai tare chestie e că până şi site-urile de ştiri de afară care ar promova şi ei valorile noastre au interzis la filmuleţele de pe Youtube cu ai noştri confraţi. De fiecare dată, PRO TV S.A. ştie cum să demonstreze că românii sunt cei mai speciali din lume.

 

2 thoughts on “Românii au talent”

    1. Ce să mai zic … Spun doar că la noi doar o poveste lacrimogenă big time are șanse de câștig. Că noi nu știm să facem ceva doar pentru entertainment … 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.