Să TIFF-aci mare revine

Proiectul pe care l-am lansat anul trecut şi care s-a bucurat de un imens şi colosal succes printre prietenii mei, cei 5 la număr, dar mai ales printre cunoscuţii celor care au apărut prin rândurile acestui blog, revine într-o altă prezentare în 2011. Pentru că, înainte de toate, mie îmi pasă de Cluj-Napoca şi ador să-l simt pulsând de viaţă, la fel cum se întâmplă în vremea TIFF-ului.

Aşadar, anul acesta, pun la bătaie din propriul buzunar 5 bilete la filme pentru oamenii care îmi împărtăşesc pasiunea pentru film.

Tot ce trebuie să faceţi e să lăsaţi în căsuţa de comentarii de mai jos propunerile voastre pentru spectacole (filme) pe care aţi dori să le vedeţi şi care rulează la TIFF 2011, iar în funcţie de programul meu şi de preferinţele voastre, voi alege 5 spectacole sugerate de 5 persoane pe care le voi însoţi la proiecţii. Da, da! Aştept sugestii pentru filme interesante la care să mă prezint alături de persoane necunoscute.

Caut doar să comunic spiritul TIFF în stilul propriu, mai exact să cunosc oameni noi, cu care să împărtăşesc aceeaşi pasiune, filmul. Aşadar, caut 5 oameni cu care n-am mai fost niciodată la film, pentru că ăsta e cel mai bun moment pentru un asemenea experiment. Vă mai rog doar să trimiteţi propunerile de filme cu cel puţin 24 de ore înainte ca peliculele să ruleze pe undeva, din considerente financiare. (biletele sunt mai ieftine cumpărate cu o zi înainte de spectacolul propriu-zis).

PS : Mâine daiszler.ro oferă TIFF-ului primul cadou, dintr-o serie care se vrea mai lungă, aşa că staţi pe fază:)

PS 2: Dacă sunteţi curioşi ce a însemnat Să TIFF-aci mare în 2010, căutaţi “Să TIFF-aci mare” în căsuţa de căutare a site-ului.

PS 3 : Şi nu uitaţi că eu caut 10 clujeni pentru o misiune specială!

20 thoughts on “Să TIFF-aci mare revine”

 1. Pingback: Să TIFF-aci mare suplimentează premiile! : daiszler.ro

 2. Eu propun Volcano. Dar daca trebuie, ma sacrific si pentru 7 Sins Forgiven sau Reign of Assassins :).
  pick me, pick me!

   1. mda. mi-am dat seama dupa ce am dat enter si ma grabeam cu interziere cu tot :)).
    ar fi Volcano pe 09, de la 18:30 la Arta sau pe 10 la 14:45 la Victoria; 7 Sins Forgiven pe data de 09 sau pe 11 de la ora 20 la Odeon si Reign of the assasins mai e cred pe 12 la Odeon de la 22:15. pfoa, m-am si incurcat in atatea cifre 😐

   2. @ Ruxi : n-am apucat să ajung la proiecție, tocmai de aia trebuie să reprogramăm ieșirea la film. propun ceva ușor, exclusiv hollywoowndian, 🙂 de digerat seara înainte de somn …:)

   3. bine, fie, mergem la hollywoodian-chick-flick (nu neaparat chick) :)). alege tu ceva, orice. dar daca se poate saptamana asta-ish, nu ma supar, ca plec apoi din Cluj o vreme 🙂

   1. @ Ioana : Da … și eu m-am bucurat că a fost singura peliculă din competiție pe care am apucat să o văd … a fost captivant … mulțumesc încă o dată pentru sugestie … 🙂

 3. Daca ne-am uitat la filme impreuna, dar nu la cinema se pune? :)) Eu vreau la castelul Banffy! La Odessa in flacari. Asta ca sa nu zic, defapt, ca vreau la AUTOBAHN!

   1. @ Anca Dobocan : Se rezolvă, doar doar să mai găsesc bilete, pentru că azi nu mai erau. Încercăm să fim optimiști.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.