Ție îți plac trailer-ele?

  • by

Ce poate fi mai bun decât un trailer bun, cu excepția filmului pe care îl prezintă, bineînțeles? Vreo patru ore de trailer-e bune, cu siguranță. Așadar, poftiți la Noaptea Dependenților de Trailere, pe principiul că dacă ești capabil să devorezi vreo 5-6 ore de reclame, de ce n-ai fi în stare să devorezi și 4 ore de trailere?

E un eveniment unic în țară, aflat acum la a doua ediție la Cluj-Napoca. De la prima ediție am lipsit din lipsă de timp. La a doua ediție mă duc duc, însă, pregătit. Cu vreo două kilograme de popcorn, câțiva litri de suc (pe care cred că-l voi achiziționa, totuși, de la fața locului, ca să nu-mi periclitez prezența) și cu dispoziția de film pregătită.

Pe 14 mai vă dau tuturor întâlnire în Irish Music Pub la un eveniment care în mod cert vă va face plăcere. Mai ales dacă sunteți la fel de pasionați la film cum sunt eu. Și nu vă faceți probleme pentru că trailer-e există pentru toată lumea și pentru orice gust. De la comedii, la horror, la animații și SF, toate filmele care au făcut furori, dar și cele care urmează, vor fi prezentate publicului amator de senzații proaspete în calupuri de câte 2 minute. Pentru că nimic bun nu vine în porții mari.

Mai multe nu vă zic pentru că nu știu nici eu, dar cu siguranță vor fi câteva trailer-e care vor trezi nostalgii în cei prezenți. Să ne mai distrăm o dată cu filmele care ne-au definit adolescența, cu dumele care ne-au făcut de atâtea ori să râdem, sau cu secvențe care ne vor face să ne mai uităm și la alte filme.

Așa că la Hasta la vista, baby! 🙂

PS: Biletul costă doar 5 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.