Un zâmbet pentru un vot

UPDATE : Intraţi aici pentru a vizualiza spoof-ul nostru înscris la Grand Spoof 2011. Dacă vă place, vă rugăm să votaţi. Vă trebuie cont de Facebook sau de IQads pentru vot. Ambele se realizează în câteva minute. Şi dacă nu votaţi… măcar să-l daţi mai departe!
Mergem (echipa de producție e formată din vreo șapte persoane, cu tot cu actori și operator boom :D) la Grand Spoof 2011 cu o producție pe care o veți putea vota de joi, 4 august 2011, pe site-ul iqads.ro. Iar titlul vrea doar să spună că voi zâmbi pentru fiecare vot obținut de “Riști să Câștigi?” în cadrul competiției Grand Spoof. Am de unde să împart zâmbete, mai ales dacă stați două minute să urmăriți perlele de la filmarea clipului înscris în competiție.

Și știu că n-am mai scris demult pe blog, adică de când am schimbat locul de muncă, dar asta e altă poveste pentru altă dată. Ceea ce vreau să spun e de câteva zile am început din nou să văd în zâmbete evadarea din zilele mohorâte. Și cert e că nu m-am mai distrat atât de bine de foarte multă vreme.

 

Am filmat exact două ore luni după-amiaza, iar ieri spre seară am finalizat și montajul (Vlad l-a finalizat, de fapt :D). Însă, nici măcar nu asta a fost atât de important. Cu Vlad vorbisem de circa o săptămână despre ideea parodierii reclamei de la “mmmplac înghețatele norocoase”, dar m-am aglomerat cu lucrul și n-am putut să vorbesc cu el decât duminică. Abia luni la ora 18 aveam ceva concret, respectiv o cameră, mă rog, două, și o girafă.

filmări pentru Riști să Câștigi?

Lipseau actorii, că scenariul exista deja, era “foarte prost scris”, după cum zicea Vlad, dar ideea era bună. Deși am solicitat în nenumărate rânduri ajutorul tututor cunoscuților pe Internet, n-am dat de nimeni. Într-un final, l-am luat pe Radu flămând și le-am sunat pe Anca și Mihaela, care nu au zăbovit foarte mult pe gânduri.

Ideea e că tot filmul se datorează oamenilor din jurul meu, celor care îmi reamintesc că lucrurile nu rămân veșnic la fel 🙂

 

Și, în legătură cu absența mea de pe aici, să știți că nu am fost în concediu. Decât vreo 3 zile când am fugit la mare și la nepoata Daria din Galați (e fiica celui mai bun prieten pe care-l am în Galați), dar și atunci am lăsat materiale în lipsa mea.

Vreau doar să mai mulțumesc tututor celor cu care am interacționat în timpul TIFF-ului, tuturor celor care m-au însoțit în perioada TIFF la film. Mulțumiri speciale Izei, pentru cel mai frumos cadou pe care l-am primit în perioada TIFF și mulțumiri speciale și celor de la BenQ România, care m-au sponsorizat cu bilete la film.

Nu uitați să intrați pe site-ul celor de la iqads ca să verificați și lucrarea înscrisă de noi în concurs. Dacă vă place, vă “zâmbesc” ca să o și votați! 🙂

1 thought on “Un zâmbet pentru un vot”

  1. Pingback: Am facut-o si pe asta | Blogul care arată cu degetul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.