Weekend aglomerat

Şi puţin mai agitat sper decât restul săptămânii.

Mâine ne vedem la TEDxCluj. Şi apoi la Les Elephants Bizarres în Gambrinus Pub. Da, da, ei sunt băieţii care cântă piesa de la ceva reclamă (Pepsi România Campaign 2010).

Şi sâmbătă noaptea neapărat în Iulius Mall, doar avem o datorie morală. Lăsând la o parte mersul în mall în sfânta noapte de sâmbătă, mă gândesc că a lor campanie cu 1 like=1 leu nu poate decât să aducă bucurie, mai ales că o şcoală şi o grădiniţă vor beneficia de fondurile astea. Plus că tare aş vrea să văd cozile la terminalele online pentru datul de like-uri. Nu de alta, dar nu ai ocazia în fiecare zi să vezi coadă la Facebook 🙂 Şi în plus de asta, cine ştie, poate şi reducerile anunţate vor fi considerabile, că doar o singură dată împlineşte şi Iulius Mall Cluj 3 ani.

Iar dacă cei de la Holograf şi Smiley nu sunt pe gustul vostru, a mai fost anunţat şi un DJ rezident în Midi care se va ocupa pe alocuri de atmosferă, lucru care nu poate decât să încânte şi celălalt gen de clienţi. Aşa că sâmbătă noaptea, pentru nostalgici, înainte de a ieşi în localurile voastre obişnuite, treceţi pe la Iulius Mall, daţi un like pe pagina de Facebook şi apoi, cu premiile primite gratuit, nu ezitaţi să vă faceţi tone de poze şi să floodaţi Facebook.

Les Elephants Bizarres – Hello (says the devil!)

PS : Cumpăr pantaloni de snowboard, ochelari de snowboard, boots.

2 thoughts on “Weekend aglomerat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.